Doğu Anadolu Turları

Çıkış Tarihi
DOĞU ANADOLU TURLARI LİSTELENİYOR


KATEGORİLER
SÜRE
TOPLAM FİYAT

Doğu Anadolu Tur Fırsatları

Doğu Anadolu tur fırsatları için web sayfamızdan ve çağrı merkezimizden yardım alabilirsiniz. Anadol şehirlerimiz arasında Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Van, Bitlis, Bingöl, Muş, Elazığ, Malatya, Tunceli olarak hatırladığımızda bahar ve yaz aylarında uzun turlar düzenlenmektedir, kış aylarında ise Uçak veya Tren ile bu turlar düzenlenmektedir. Doğunun hazineleri tur fırsatları her hafta cumartesi günleri kalkışlı olup özellikle Erzurumda çifte minareli medrese, Kars da Ani harabeleri, Ağrı doğu Beyazıt, Van Gölü ve Muradiye şelalesi, Tatvanda Nemrut Krater Gölü, Tuncelide Munzur Gözeleri ve Cem evi, Kemaliyede Karanlık Kanyon tekne Turu, Elazığda Harput Kalesi, Malatyada Battalgazi ziyaretlerimizi yapıyoruz. Kış turlarımızda ise Uçakla Vana ilk yolculuğu yapıp meşhur Van kahvaltısı ile turumuza başlıyoruz, karsta Kafkas gecesi eğlenceleri ile doruğa çıkarken Erzurumda Çağ kebabı ve kadayıf dolması ile sona erdiriyoruz. Üstelik kredi kartına 18 taksit yapma imkanımızda bulunmaktadır. Doğu Anadolu tur Fırsatlarımızda %25 kaparo ver gerisini otobüste tamala kampanyası Erken rezervasyon sigortası ile 72 saat kalana kadar koşulsuz iptal etme hakkı tanıyabiliyoruz

Doğu Ekspresi Turları

Kış aylarının vaz geçilmez yeni gezi anlayışımız ile yolculuğumuza ister Ankara'dan ister Erzurumdan katılma imkanı tanıyoruz. Doğu Ekspresi tur fırsatları ile Kars Erzurum ve Van turlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu turlarımız ile Kars'da kafkas gecesi, Gecede dans gösterileri ve aşık atışmaları izleyebiliyoruz. Sarıkamış Şehitliği, Sarıkamış kayak Merkezi, Çıldır Gölü Atlı kızakla göl üzerinde gezme keyfi, Ermenistan sınırında Ani harabeleri, Kanlı Tabya ve Kars kalesi gezileri yapıp kars otellerinde soğuk kış aylarını sıçacık odalarımızda geçiriyoruz.

Nahçıvan Turları

Doğu Anadolu turları artık Azerbaycan'ın Nahçıvan şehrinde! Aralık 2020 yılında iki devlet arasında yapılan özel bir anlaşma ile artık TC vatandaşları kimlik kartları ile can Azerbaycan'a pasaportsuz giriş yapabilecektir, tabiki bizde bunu bir fırsata çevirerek Doğu Anadolu Turları, kars turları, Van Turları, Doğu Ekspresi Turlarında artık Nahçıvan Geziside koyduk bol bol doya doya gezelim diye. Nahçıvan'da Haydar Aliyev Parkı, Nenehatun Türbesi gezilerinin yanı sıra Kafkas gecesinde de eğlenmeye gitmiş olacağız.